Nieuwe voorzitter voor onze afdeling

Op 7 maart 2022, over deze onderwerpen: N-VA Glabbeek
Voorzitter N-VA Glabbeek Lies Boels

Om de drie jaar kiest elke lokale N-VA-afdeling een nieuw bestuur. Een afdelingsbestuur bestaat uit rechtstreeks verkozen bestuursleden en alle N-VA-mandatarissen die in de gemeente wonen. De leden van N-VA Glabbeek trokken op 7 maart naar de stembus. Lies Boels werd unaniem verkozen als nieuwe afdelingsvoorzitter.

Alle leden van N-VA Glabbeek konden zich kandidaat stellen voor de functie van voorzitter, ondervoorzitter of bestuurslid. Op 7 maart kregen ze bovendien de kans om hun stem te laten horen en mee het nieuwe afdelingsbestuur te kiezen. Dat gebeurde onder toeziend oog van Vlaams Parlementslid Arnout Coel. 

Lies Boels unaniem verkozen
De N-VA-leden verkozen Lies Boels unaniem als nieuwe voorzitter. Het ondervoorzitterschap is weggelegd voor Dorien Boels.
De overige functies, zoals communicatieverantwoordelijke en penningmeester, werden tijdens een volgende bestuursvergadering toegewezen. 

Goede keuze
“Na vier en een half jaar als voorzitter geef ik graag de fakkel door aan Lies”, reageert aftredend voorzitter Katrien Everaert. “Lies heeft zich de voorbije jaren bewezen als bestuurslid. Ze was mijn rechterhand en ondersteunde mij op vele vlakken bij mijn voorzitterschap. Ik ben er dan ook zeker van dat we als afdeling een goede keuze gemaakt hebben en dat zij dit goed zal doen. Ik zal haar uiteraard ook bijstaan en begeleiden in haar nieuwe rol waar nodig.”

Fantastisch team
atrien kijkt positief terug op haar periode als afdelingsvoorzitter. “Ik ben blij met wat we als ploeg verwezenlijkt hebben sinds ik voorzitter geworden ben in oktober 2017. Dat hadden we allemaal niet kunnen doen zonder een fantastisch team. Ik ben ieder van hen daarom heel dankbaar dat ze in mij geloofd hebben, maar vooral dat we de kans kregen om samen te groeien.” 

Werk verderzetten
De voormalige voorzitter blijft binnen de afdeling actief als communicatieverantwoordelijke en ze blijft ook lid van het arrondissementele N-VA-bestuur van Leuven.
“Ik wil Katrien bedanken voor haar ongelooflijke inzet van de voorbije jaren”, zegt haar opvolger Lies Boels. “Ik kijk ernaar uit om haar werk verder te zetten.”

 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is