Katrien Everaert

Voorzitter en Webbeheerder

Even kort voorstellen

Ik woon sinds mei 2013 in Kapellen samen met mijn man - Joeri Gilissen -  en onze twee schatjes van patatjes (Yarno en Tristan).  Oorspronkelijk ben ik van Dilbeek maar daar Joeri van Leuven is, zijn we uiteindelijk hier beland.  Ik hou van het platteland en de rust die hier heerst.

Sinds november 2016 ben ik bestuurslid van N-VA Glabbeek geworden.  Joeri was al even bestuurslid, vandaar dat dit een quasi logisch gevolg was.  Ik ben verantwoordelijk voor het onderhoud van de website, onze facebook en twitter, waar ik mij dan ook met volle overgave op gestort heb.  In oktober 2017 ben ik voorzitter geworden van N-VA Glabbeek.
Buiten het beheren van de website wil ik mij inzetten voor hetgeen dat speelt in onze gemeente!  Zelf hecht ik veel belang aan o.a. veiligheid, gezondheid & welzijn, dierenwelzijn, ….

Ik ben ook het aanspreekpunt voor VIA in Glabbeek, oftewel “Vrouwen In Actie”.  Samen met de andere VIA-vrouwen willen wij meer vrouwen in de politiek. Want vrouwen hebben toch net iets andere inzichten/ideeën over bepaalde onderwerpen. Houdt mijn gemeentebestuur zich bezig met de veiligheid van mijn kinderen aan de schoolpoort? Geraken mijn kinderen ’s avonds veilig thuis als zij met de fiets weg zijn?  Wat met betaalbare opvang?  Een vrouw denkt toch vaak net iets meer in functie van het kind! Daarom… “Vrouwen In Actie”

Samen maken we het verschil!  

Katrien